vineri , 30 iulie 2021
NEWS ALERT

MAI PUŢIN DE 30% DINTRE CANDIDAŢII LA TITULARIZARE, DIN MEHEDINŢI AU LUAT PESTE 7, JUDEŢUL FIIND PE ULTIMUL LOC PE ŢARĂ

Aproximativ 73% dintre dintre candidaţii care au participat la concursul de titularizare în învăţământ din judeţul Mehedinţi au obţinut note peste 5, dar numai 28,9% dintre ei au avut note de peste 7. Judeţul Mehedinţi se află pe ultimul loc pe ţară în privinţa ponderii notelor păeste 7 la titularizare.

profesoriÎn judeţul Mehedinţi, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, 254 de candidaţi au reuşit să obţină note peste 5 şi doar 100 au obţinut note peste 7, care să le permită dascălilor să se titularizeze pe post.

„Din 346 de prezenţi la examenul de titualizare au reuşit să obţină, peste 5,  254 de candidaţi. Vorbim aşadar de un procent de promovabilitate în jur de 73 la sută. Ceea ce este de remarcat este faptul că cei care au obţinut peste 7, vorbim de notă titularizabilă, au fost 100, procentul fiind de 28,90 %.”, a declarat vineri, Mirela Pinea Enea, inspectorul general şcolar al IŞJ Mehedinţi.

Cei nemulţumiţi de notele obţinute umează să depună contestaţiii în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă la centrul de examen, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 30 iulie.

În judeţul Mehedinţi, concursul de titularizare l-au susţinut 450 de candidaţi, o sută dintre ei ieşind din sală în prima oră după ce au primit subiectele şi solicitând ca lucrările să nu le fie corectate.

Posturi titularizabile în Mehedinţi sunt doar 23 pentru profesorii de muzică instrumentală, educaţie fizică sau  matematică sau limba rromani.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top