sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MÂINE: CORCOVA TRAIL RACE – SPORT LA ORICE VÂRSTĂ

poza2Începând din această seară, în comuna Corcova din judeţul Mehedinţi are loc cea de-a treia ediţie a Corcova Trace Rail. La competiţia sportivă devenită tradiţională care cuprinde două două probe de concurs sunt aşteptaţi peste 400 de participanţi. Aceştia vor lua startul, mâine, cu începere de la ora 9.00 în proba de alergare pe teren accidentat şi mountain bike, de la ora 13.05.  Ineditul acestei curse stă în faptul că parte din traseul de desfăşurare străbate şi o bună parte din podgoriile Cramei Corcova, iar la punctele de hidratare, concurenţii nu vor găsi doar apă, ci şi vin. Cele două concursuri sunt dotate şi cu premii câştigătorii primelor cinci locuri urmând să primească până la 1000 de ron. Fiecare participant va primi şi o sticlă de vin de Corcova, iar de la petrecerea de după cele două întrecerii vor lipsi vinul bun, friptura stropită cu vin, un party la piscină, dar şi focul de tabără.

Iată, în continuare, programul acestei manifestări excepţionale, devenită o tradiţie în judeţul Mehedinţi, program pe care îl găsiţi şi pe site-ul http://corcova.trailrace.ro/.

Sport La Orice Vârstă şi Cramele Corcova Roy&Dâmboviceanu vă invită între 28 şi 30 august 2015 pe domeniul podgoriei Corcova, judeţul Mehedinţi, pentru a participa la cea de-a treia ediţie a concursului Corcova Trail Race powered by Intersport.

Sâmbătă, 29 august 2015, veţi avea ocazia să vă testaţi abilităţile de alergători sau de ciclişti pe potecile şi drumurile domeniului viticol Corcova sau doar să vă bucuraţi de spectacolul sportiv degustând un vin de calitate alaturi de familii, prieteni vechi si noi.

  1. Cum ajungeti?

Centrul actiunii noastre se va afla in localitatea Corcova, judetul Mehedinti, sediul principal al Corcova Roy&Damboviceanu Winery.

Corcova se afla la jumatatea distantei dintre localitatea Motru, judetul Gorj si localitatea Strehaia, judetul Mehedinti, cate 14 km spre fiecare oras. In Corcova vor exista banere deasupra soselei cu indicarea directiei catre Cramele Corcova, baza concursului nostru.

Se poate ajunge aici cu maşina, din Sud pe traseul Craiova-Filiaşi-Strehaia- Corcova, din Nord pe traseul Tg. Jiu-Motru-Strehaia, sau din Vest pe ruta Dr. Tr. Severin-Broşteni-Corcova.

  1. Program 28-30.08.2015

Vineri, 28.08.2015 – începând cu ora 16.00 – în curtea cramei Roy & Dâmboviceanu din Corcova are loc validarea înscrierilor, ridicarea kitului de participare si inmanarea declaraţiei pe proprie răspundere, apoi şedinta tehnică (ora 21).

Sâmbata, 29.08.2015 – de la ora 7.00 până la ora 8.00 mai au loc ultimele validari, la ora 9.00 este START-ul cursei de alergare, iar la 13.05 este START-ul cursei de MTB, urmeaza apoi revitalizarea (apă, struguri, dulciuri, fructe), iar după sosirea tuturor de pe traseu, premierea celor mai haioase costume. După premiere, vă invităm la o porţie de friptura stropită cu vin şi, daca s-a inceput culesul strugurilor, cu must proaspat de Corcova. Nu vă uitaţi acasă costumele de baie pentru că între ora 15 și 19 avem POOL PARTY la piscina pensiunii Alina si Larisa! De la ora 19.30 începe festivitatea de premiere ce va continua cu un concert live, apoi cântări unplugged la focul de tabără.

Duminică, 30 august 2015 – ne bucurăm de ultima zi de vară sorbindu-ne cafeaua pe marginea piscinei, iar apoi vizităm Cramele Roy&Dâmboviceanu.

  1. Premii financiare în valoare totala de 10000 lei si premii in vouchere Intersport, după cum urmează:

– Traseul Jirov, 15km/400m – se acorda premii in echipament sportiv (voucere Intersport) pentru primele 5 pozitii din clasamentul Open General Masculin si Feminin, la Alergare

  1. Cazare

Există spaţiu special pentru campare cu toalete şi duşuri.

Spaţii de cazare există în oraşele Motru, Strehaia (la câte 14 km fiecare), dar şi la Dr.Tr.Severin (42 km).

Toate variantele le gasiti in sectiunea Cazare.

  1. Kitul de participare contine: o sticlă de vin de Corcova, tricou tehnic personalizat Intersport, numărul de concurs, brăţară de acces la petrecere, alte materiale.

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top