sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MAMĂ A ŞAPTE COPII DIN STREHAIA, GRAŢIATĂ DE PREŞEDINTELE TRAIAN BĂSESCU

Preşedintele Traian Băsescu a graţiat miercuri o femeie din Strehaia care avea de ispăşit o pedeapsă de trei ani de închisoare, decizia şeful statului având la bază motive umanitare, întrucât femeia este mamă a şapte copii minori şi suferă de afecţiuni psihice, aceasta fiind condamnatăs pentru furt.

basescuConform Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de graţiere a Crinei Tănasă pentru restul rămas neexecutat din pedeapsa de 3 ani de închisoare, aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu, prevăzută de Art. 192 alin. (2) Cod penal, precum şi a infracţiunii de furt calificat, prevăzută de Art. 208 – 209 lit. a) Cod penal, dispusă prin sentinţa penală nr. 456/21.05.2002 a Judecătoriei Strehaia (judeţul Mehedinţi).

Din imobilul respectiv, femeia a sustras un telefon mobil.

”Decizia domnului preşedinte Traian Băsescu are la bază motive umanitare. Doamna Crina Tănasă este mamă a şapte copii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani şi suferă de afecţiuni psihice”, arată Administraţia prezidenţială.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top