duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MARIUS BĂLU A CÂŞTIGAT BĂTĂLIA CU GHERGHE. BĂLU – SECRETAR EXECUTIV AL PDL PENTRU REGIUNEA S-V OLTENIA

Senatorul Marius Bălu a câştigat funcţia de secretar executiv al Partidului Democrat Liberal pe Regiunea Sud-Vest Oltenia, în faţa contracandidatului său, Constantin Gherghe.

marius balu 2
În urma votului de sâmbătă după-amiază din cadrul Consiliului Naţional de Coordonare aL PDL, Mariua Bălu a obţinut 32 de voturi, câştigând astfel funcţia de secretar executiv al PDL pe Regiunea Sud Vest Oltenia, în timp ce contracandidatul său, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe a obţinut 17 voturi.

Oana Mitu

loading...


Un Comentariu

  1. Felicitari! Nu stiu daca sa mai cred ceva din ce se intampla in PDL Mehedinti.Am fost si raman membru PDL , insa privesc cu amaraciune la ceea ce s-a intamplat dupa alegeri.Am fost reprezentant in sectia de votare , iar dupa alegeri nu ne-a chemat nimeni sa ne intrebe ce-am observat . S-au grabit cu totii sa se certe . Mai bine ascultau mai intai ce aveam noi de spus. Cel putin eu am observat ca veneau oameni care nu aveau domiciliul in sectia de vot si incercau sa voteze. Oare ce-i mana pe ei la vot? Nu cumva cei 200 lei , suma care se vehicula ? Am fost reprezentant in sectie la mai multe alegeri. Cunosc alegatorii din sectie , iar pe multi nu i-am vazut niciodata la vot pana in 9 decembrie : multi erau orbi , altii cu probleme psihice grave,analfabeti etc. . Ar fi fost bine ca la o saptamana de la votare sa fi fost consultati si noi cei care aveam ceva de povestit. Poate nu v-a interesat , poate v-ati gandit ca suntem niste fomisti care vrem doar banii pentru acea zi !!Altadata ne dadeati telefoane, ne chemati la sedinte … Dupa 9 decembrie ce s-a intamplat? Eu va doresc mult succes si va asigur votul meu in continuare. Doar votul , nu si timpul liber ! Numai bine!

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top