duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MARIUS SCRECIU, ATAC LA ȘEFII DE DECONCENTRATE ȘI PARLAMENTARII CARE NU S-AU IMPLICAT ÎN CONSOLIDAREA ORGANIZATIEI

În discursul susținut joi seara, la conferința municipală a PSD, când Marius Screciu a fost reconfirmat în funcția de președinte, acesta i-a atacat pe parlamentarii de Mehedinți care nu s-au implicat în susținerea și consolidarea partidului după ce au fost aleși, dar și pe directorii serviciilor deconcentrate care ”au venit pe ușa din dos și au ocupat posturi pentru care nu au muncit” în detrimentul membrilor PSD.

marius-screciu-300x199”Nu mă interesează să mai lucrez pentru alții la parlamentare (n.r. alegerile parlamentare din 2016) dacă nu câștigăm localele. Nu prea i-am văzut pe domnii parlamentari, bătând pe aici pe la ușile noastre. Poate își fac datoria la nivel central. (…) Avem șefi de servicii deconcentrate, unii veniți pe ușa din spate, alții care au muncit. Avem șefi care dacă se schimbă mâine, guvernul și li se propune să rămână, rămân pe funții. E vina noastră, a conducerii că nu am știut să luptăm pentru oamenii noștri.”, a arătat Marius Screciu în fața celor care l-au ales președinte.

Despre directorii de deconcentrate care au venit ”pe ușa din spate”, Marius Screciu a mai spus că au „secretare si mașini la scara” .

La conferința municipală au fost ales președintele și vicepreședinții, secretarul general și trezorierul Organizației.

La întâlnire a participat președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, dar și deputatul Rodin Traicu.

În perioada următoare, conform deciziei conducerii centrale a partidului, alegeri trebuie organizate și în cadrul PSD Mehedinți.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top