miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

MARIUS SCRECIU ESTE ÎNCURAJAT PE FACEBOOK

Blocajul din administraţia locală severineană, de ieri, când au fost eliberaţi din funcţii ambii viceprimari ai municipiului a ajuns pe facebook. Cititorii site-urilor de ştiri din judeţ au aflat din mediul on-line că ambii viceprimari au fost daţi la o parte de la Primărie şi nu au ezitat să îşi exprime punctele de vedere. Marius Screciu, cel care are pagină pe site-ul de socializare a primit sute de mesaje de susţinere. Oamenii spun că aşteaptă ca acesta să revină în administraţia locală şi îl încurajează să nu se dea bătut.

screciu

Contactat astăzi de mhalert.ro, Marius Screciu a fost găsit la Primărie, în biroul de viceprimar, unde va mai merge câteva zile, după care rămâne pe funcţia de consilier local. Chiar şi aşa, susţine că nu se dă bătut şi va păstra legătura cu oamenii cărora le mulţumeşte pentru susţinere.

„Am citit mesajele şi le mulţumesc mult tuturor celor care m-au încurajat. Oamenii şi-au dat seama că a fost un act nedrept, ce mi s-a întâmplat nu a fost corect şi am primit sute de mesaje şi pe telefonul privat, şi pe facebook. Severinenii au fost alături de mine, acest lucru mă încurajează să continuu proiectele pe care le-am început, să fiu în continuare alături de oameni pentru că am intrat în politică cu acest principiu, cu el voi ieşi din politică, dacă mă hotărăsc într-o zi să ies.”, a declarat Marius Screciu.

Pe reţeaua de socializare, utilizatorii i-au trimis mesaje de susţinere atât pe pagina personală cât şi pe cea oficială. Atât Marius Screciu, cât şi Romulus Vâlcu au fost elivberaţi din funcţiile de viceprimari, marţi, în cadrul şedinţei de consiliu local, prin votul aleşilor care au format noi majorităţi. În condiţiile în care s-a creat un blocaj în administraţie, perioada următoare se anunţă una extrem de agitată pe plan politic. Se încearcă noi majorităţi pentru că fiecare grup din consiliul local vrea să-şi impună propriul viceprimar. Pe listă sunt vehiculate numele lui Andrei Stănişoară, Liviu Nicolicea sau Daniel Cârjan. Dacă până acum important era ca viitorul viceprimar să fie agreat de primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, voturile date în şedinţa de marţi arată că aşii sunt în mâinile consilierilor. Că edilul şef a fost unul dintre perdanţii şedinţei schimbărilor o arată faptul că prin votul consilierilor a fost eliberat din funcţie şi viceprimarul nepot al lui Gherghe, Romulus Vâlcu, nu doar Screciu.

Nici Vâlcu şi nici Constantin Gherghe nu au fost miercuri la Primărie, singurul reprezentant în funcţie, la vârful administraţiei care se afla la serviciu fiind city managerul Nicolae Paponiu.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top