duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MARIUS SCRECIU, RECONFIRMAT LA ȘEFIA PSD DROBETA TURNU SEVERIN

Marius Screciu a fost reconfirmat joi seara, în funcția de președinte al Organizației Partidului Social Democrat Drobeta Turnu Severin, prin votul tuturor membrii prezenți la Conferința Municipală a PSD, pe lista priorităților politice ale lui Screciu fiind alegerile locale din anul 2016, când își propune să câștige Primăria municipiului reședință din județul Mehedinți.

marius-screciu-300x199”Este o responsabilitate mare pentru mine pe care am avut-o și până acum și mi-am asumat-o cu seriozitate și cu dorință de a progresa, reprezint cea mai mare organizație PSD din Mehedinți. În legătură cu anul 2016, sper ca și eu și colegii mei să înțelegem greutatea acestor alegeri și să fim pregătiți 100%.”, a declarat Marius Screciu după votul celor prezenți la conferință și care l-au reconfirmat în funcția de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin.

Votul membrilor Organizației municipale este și confirmarea susținerii acestora pentru alegerile locale din iunie 2016, când Marius Screciu va candida la Primăria Drobeta Turnu Severin.

IMAG0783

În acest context, președintele reconfirmat în funcție le-a cerut social democraților mobilizare, adăugând că există resursele necesare pentru a se câștiga Primăria Drobeta Turnu Severin, în condițiile în care cu Marius Screciu șef, Organizația a obținut scoruri foarte bune la mai toate tururile de scrutin organizate, fie că au fost alegeri parlamentare,europarlamentare sau referendum.

”Să mai facem un ultim efort și să ne mobilizăm. Avem baza pentru a câștiga alegerile din 2016, suntem la guvernare, avem șefi de deconcentrate. Cu un primar și președinte de Consiliu Județean avem posibilitatea de a duce munca noastră până la capăt, de a rezolva problemele severinenilor și atunci vom câștiga cu toții. Sunt sigur că vom găsi resursele necesare pentru alegerile din 2016”, le-a transmis Marius Screciu membrilor PSD.

La conferința municipală au fost aleși și vicepreședinții, secretarul general și trezorierul Organizației.

La întâlnire a participat președintele PSD Meheidnți, Aladin Georgescu, dar și deputatul Rodin Traicu.

În perioada următoare, conform deciziei conducerii centrale a partidului, alegeri trebuie organizate și în cadrul PSD Mehedinți.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top