miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MARIUS SCRECIU ŞI ADRIAN DUICU AU OFERIT AJUTOARE DE PAŞTE PENTRU ZECE FAMILII NEVOIAŞE

În pragul sărbătorii pascale, organizaţia PSD Mehedinţi a oferit marţi ajutoare alimentare pentru 10 familii nevoiaşe din Drobeta Turnu Severin.

ajutoare

PSD Mehedinţi a adus bucurie în sufletul a zece familii nevoiaşe, oferindu-le acestora pachete cu alimente tradiţionale de Paşti.

La acţiunea, care a avut loc marţi la sediul partidului, au fost prezenţi preşedintele organizaţiei municipale PSD, Marius Screciu, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin şi Adrian Duicu, preşedintele PSD Mehedinţi.

Marius Screciu a spus că în fiecare an PSD încearcă să îmbunătăţească masa de Paşti a familiilor nevoiaşe cu o mică contribuţie. Concomitent, în aceste zile, Marius Screciu va  împarte  pachete pentru alte 70 de familii nevoiaşe din oraş, acţiunea de ajutorare a acestuia fiind organizată, fără întrerupere, de peste zece ani, atât de sărbătorile pascale cât şi de Crăciun.

„A fost o acţiune de ajutor pentru cei care sunt în suferinţă. Le-am dat câte un miel, ouă, alimente de care oamenii au screciu cu duicunevoie de Paşti. Am căutat familii cu copiii mulţi, care chiar au nevoie de ajutor”, a declarat Marius Screciu. „Ştim foarte bine că trăiţi foarte greu, aveţi mulţi copii. Vă mulţumim că aţi acceptat să primiţi aceste cadouri de la noi, să vă bucuraţi de ele alături de familiile d-voastră”, a spus la rândul său Adrian Duicu, preşedintele PSD Mehedinţi.

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top