miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

MARIUS SCRECIU: “Sunt alături de Victor Ponta”

Preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu este de părere că Victor Ponta ar trebui să îşi ducă mai departe mandatul de premier.

marius-screciu„Sunt alături de Victor Ponta. Nu trebuie să-şi dea demisia. Nu ne putem juca cu viaţa şi cariera unui om care a avut performanţe. Dacă mâine instanţa spune că este nevinovat, cine îi mai dă anii de viaţă politică şi socială? Sunt „pentru” a-şi duce până la final mandatul. Normal că liberalii îşi doresc o criză politică pentru că este singurul mod prin care pot ajunge la guvernare, ajutaţi de alte forţe decât cele normale, stipulate în constituţie. Înţelegem că lupta politică trebuie dusă cu mijloace constituţionale, nu alte mijloace, nelegale.”, a declarat Marius Screciu.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputaţilor avizarea urmăririi penale pe numele premierului şi pentru conflict de interese.

Președintele PSD, Victor Ponta, a convocat toţi liderii organizaţiilor din ţară ale PSD la Comitetul Executiv National, în lumina ultimelor evenimentelor petrecute vineri, când premierul a fost anunţat că este suspect în dosarul Şova.

Comitetul Naţional va avea loc luni, 8 iunie, la ora 15.00, la Camera Deputatilor, Sala Grupului PSD „Ovidiu Sincai”.

În cadrul întâlnirii din PSD se va lua în discuţie calea de urmat, după ce Victor Ponta a devenit suspect în dosarul lui Dan Şova, iar preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut să demisioneze pentru a evita o criză politică.

La întâlnire, PSD Mehedinţi este reprezentată de şeful filialei, Aladin Georgescu, care are mandate de susţinere a premirului din partea Organizaţiei.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top