marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MAŞINI DE LUX RIDICATE DE POLIŢIŞTI DE LA STREHAIA. STELA MIHAI, DUSĂ LA AUDIERI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

Un număr de cinci persoane între care mătuşa lui Leo de la Strehaia, fiica şi fiul acesteia au fost ridicaţi miercuri în urma celor nouă percheziţii care au avut loc la Strehaia (Mehedinţi), acestea urmând să fie audiate fiind suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 3,3 milioane de euro.

perchezitiiPotrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon, de la vila din Strehaia a Stelei Mihai, mătuşa lui Leo de la Strehaia au fost ridicate şi trei autoturisme de lux: BMW X6, BMW X5 şi Audi A4, a căror valoare este de aproximativ 100 000 de euro, dar şi mai multe documente.

„De la domiciliul persoanelor vizate, din localitatea Strehaia au fost ridicate trei autoturisme de lux în valoare de aproximativ 100 000 de euro, documente care atestă tranzacţiile economice ilegale, iar la audieri au fost conduse cinci persoane.”, a declarat Lohon.

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării sunt bănuiţi că, în perioada 2008 – 2013, în calitate de reprezentanţi ai societăţilor comerciale, ar fi dispus înregistrări de tranzacţii comerciale fictive, iar sumele de bani obţinute ar fi fost introduse ulterior în circuitul economic al societăţilor administrate, prejudiciul creat bugetului statului fiind estimat la aproximativ 3,3 milioane de euro.

Cele cinci persoane sunt suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, urmând să fie audiate în cursul zilei de miercuri de poliţişti şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi care vor decide dacă emit pe numele lor ordonanţe de reţinere.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top