miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

MEDICII DE FAMILIE DIN MEHEDINȚI PRIMESC ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA VIRUSULUI SARS-Cov-2

Consiliul Județean Mehedinți a achiziționat echipamente de protecție și dezinfectanți pentru medicii de familie din județ, pachetele fiind distribuite începând de astăzi.

În urmă cu două săptămâni, președintele Asociației Medicilor de Familie din Mehedinți, Cornelia Ștefan, a cerut ajutorul președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pentru dotarea cabinetelor medicale din județ cu materiale de protecție împotriva Coronavirus.

355AA2FC-0DDB-48DC-A0D6-C428727896E2“Am avut o întâlnire cu președintele Asociației Medicilor de Familie din Mehedinți și am stabilit că este nevoie de echipamente de protecție pentru toate cele 130 cabinete existente la nivelul județului. Valoarea totală a produselor este de peste 300 000 lei. Pentru că medicii de familie au o expunere ridicată în această perioadă consider că trebuie sprijiniți.”, spunea atunci președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Din fonduri alocate de la bugetul Consiliului Județean, s-au comandat echipamente și materiale, iar astăzi a început distribuirea pachetelor constând în:

100 măşti chirurgicale;

100 perechi mănuşi chirurgicale;

150 perechi botoşi;

2 combinezoane refolosibile;

2 l dezinfectant suprafețe;

2 l dezinfectant mâini.

8B751C51-0256-4C41-9DFF-5B5768609E9C

”Mulţumesc întregului personal medical din judeţ pentru tot efortul depus în această luptă de zi cu zi împotriva coronavirusului și îi asigur în continuare de întreaga mea susţinere. Am convingerea că împreună vom trece cu bine peste acest mare test de viaţă la care suntem supuşi cu toţii”, a mai adăugat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Medicii de familie din Drobeta Turnu Severin ridică materialele de la sediul Consiliului Judeţean Mehedinţi.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top