duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MICROBUZ FURAT INDISPONIBILIZAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Un microbuz marca MERCEDES BENZ, în valoare de peste 40000 de euro, a fost confiscat duminică seară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind căutat pentru confiscare de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat duminică seară pentru a ieşi din România conducând un microbuz  marca MERCEDES  BENZ, cetăţeanul slovac R. Alexander, în vârstă de  57 de ani. La controlul de frontieră observând starea de agitaţie a  cetăţeanului slovac, poliţiştii de frontieră au verificat amănunţit documentele de identificare ale microbuzului prezentate de către acesta.

„Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale  au stabilit că microbuzul  figurează ca bun căutat pentru confiscare de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, acesta făcând obiectul unui dosar penal pentru infracţiunea de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând a fi predat unei echipe operative a Poliţiei Alba.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top