sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO: MOMENT DE RECULEGERE LA IPJ MEHEDINTI IN MEMORIA POLITISTULUI UCIS LA SUCEAVA

Colegii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți ai polițistului ucis în gara din Suceava au păstrat astăzi momente de reculegere. La ora 11, când sicriul era scos din biserică , la aproape toate sediile, polițiștii au pornit sirenele și au ținut un moment de reculegere.

Momente de reculegere au ținut în Mehedinți și polițiștii de la Transporturi, dar și cei de la Poliția de Frontieră.
IMG_4515

Sorin Vezeteu a fost omorât, joi noaptea, în gara din Suceava, de un tânăr de 24 de ani. Poliţistul de la Transporturi Feroviare a murit sub o ploaie de lovituri, aplicate cu arma albă de către ucigaş, oamenii legii precizând că pe corpul victimei au fost găsite în jur de 40 de lovituri. Agresorul, un tânăr de 24 de ani, din comuna Valea Moldovei, şi-a recunoscut fapta imediat după comiterea ei şi le-a spus poliţiştilor de la faţa locului că nu regretă nimic. El a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit declaraţiilor ministrului Afacerilor Interne, Sorin Vezeteu se afla în tură cu cel puţin încă un poliţist, însă, în momentul atacului, era singur, celălalt poliţist fiind la o distanţă de 100-150 de metri de el.

 

Sincron: cms. șef DECEBAL DRĂGHIEA – adjunct IPJ Mehedinți – transmite condoleanțe și spune că a plecat prea devreme;  ag.princ. MĂDĂLINA VZIRU – purtătorul de cuvânt IPJ Mehedinți

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top