marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

MOMENT FESTIV DE ÎNAINTARE ÎN GRAD A POLIȚIȘTILOR DIN CADRUL IPJ MEHEDINȚI

Un număr de șapte ofițeri și zece agenți din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți au trecut astăzi la gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim. Alți 25 de  polițiști au primit diplome pentru rezultatele obținute în activitate.

IMG_9009 IMG_9030Evenimentul a fost unul festiv, organizat de inspectorul șef al IPJ Mehedinți, comisar Remus Luca, de Ziua Națională a României, participând președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, dar și șefii instituțiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Public.

IMG_8936Este o tradiție ca în apropierea Zilei Naționale a României să fie înaintați în grad, înainte de termen, polițiști care au avut rezultate profesionale deosebite în anul respectiv.

IMG_9098Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a felicitat atât cadrele înaintate în grad, cât și conducerea IPJ Mehedinți, pentru activitatea pe care o desfășoară pentru siguranța cetățenilor județului Mehedinți.

”Vă doresc tuturor, forță, curaj și succese pe plan profesional și personal!”, le-a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top