joi , 17 iunie 2021
NEWS ALERT

O AMBULANŢĂ A FOST LOVITĂ ÎN TURNU SEVERIN DE UN AUTOTURISM

O ambulanţă a fost implicată miercuri într-un accident de circulaţie la Drobeta Turnu Severin, după ce a fost lovită de un autoturism care nu a stat la “Stop”. Asistentul de pe ambulanţă, precum şi alte două persoane din autoturism au suferit  mai multe traumatisme.

image

Ambulanţa circula regulamentar pe strada Traian din municipiu când la intersecţia cu strada V. Alexandri a fost lovită de un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Ambulanţa fusese solicitată prin 112 să intervină la o persoană căzută în stradă.

image2

În urma accidentului, ambulanţa a ricoşat în alte trei autoturisme parcate regulamentar. Din impact, două persoane care se aflau în autoturismul care nu a oprit la indicatorul stop, respectiv  un copil şi mama acestuia au suferit traumatisme şi au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin.

Mama a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar copilul un traumatism de braţ stâng. Şi asistentul de pe Ambulanţa va avea nevoie de îngrijiri medicale, acesta suferind un traumatism la membrul inferior.

La faţa locului, poliţiştii de la Rutieră efectuează cercetări pentur a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top