marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

O PORȚIUNE A DN67A, DINTRE CORCOVA ȘI STREHAIA, CARE ÎI PUNEA ÎN DIFICULTATE PE ȘOFERI SE REABILITEAZĂ

Porțiunea de drum dintre Strehaia și Corcova, care îi punea în dificultate pe șoferi întrucât asfaltul se termina brusc, intră în reabilitare, fondurile fiind suportate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova, la solicitarea Consiliului Județean Mehedinți.

dn strehaia corcova 2

Porțiunea respectivă, deși are mai puțin de un kilometru punea la încercare nervii șoferilor,  fiind o arteră destul de circulată. Conducătorii auto se plângeau de faptul că erau nevoiți să repare foarte des autoturismele din cauza faptului că asfaltul se termina brusc, iar mașina intra într-o porțiune acoperită cu piatră cubică dar complet distrusă.

dn strehaia corcova

”Această porțiune de drum va fi reabilitată cu ajutorul fondurilor alocate de la bugetul DRDP, în urma solicitărilor noastre. Era nevoie urgentă de reabilitare în zonă deoarece aici au avut loc foarte multe accidente,din cauza faptului că asfaltul se termina brusc și începea o porțiune de drum pavată cu piatră cubică extrem de periculoasă pentru șoferi, mai ales în contextul în care carosabilul era umed. Am intervenit în acestă problemă cu ocazia prezenței în Mehedinți a ministrului Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, cel care a răspuns, de altfel, cu maximă promptitudine solicitărilor noastre!”, a transmis miercuri, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

dn

În cursul zilei de miercuri, șeful CJ Mehedinți a efectuat o vizită la fața locului împreună cu parlamentarii de Mehedinți, Liviu Mazilu și Vlad Bontea.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top