miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

O ȘOFERIȚĂ CU ALCOOLEMIE DE 1,21 A LOVIT UN AUTOTURISM ȘI UN PIETON, DUPĂ CARE A FĂCUT CIRC LA SPITAL

Polițiștii din Mehedinți și-au testat în această dimineață răbdarea cu o femeie beată criță care a lovit un autoturism și apoi un pieton. Au dus zeci de minute muncă de convingere cu ea să dea probe biologice, după ce în aparatul etliotest i-a ieșit o alcoolemie de 1,21 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Alcoolemia este una record dacă ne gândim că a fost descoperită puțin după ora 9, în această dimineață. Din fericire victima sa este în afara oricărui pericol. La Spital, șoferița a făcut însă un show în toată regula. Pentru starea sa a dat vina pe bomboanele cu lichior și o bere, pe care spune că le consumase la prima oră.

13728391_1350501128299345_534640927_o

Doamna bine îmbrăcată și accesorizată este stabilită în Italia și a venit la Drobeta Turnu Severin în concediu. În această dimineață se afla la volanul unui autoturismului personal când în localitatea Hinova a lovit o mașină staționată. Și-a continuat liniștită drumul, iar câțiva kilometri mai departe a pierdut controlul volanului și a lovit un pieton care se afla pe marginea drumului. Omul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, la fel ca și șoferița.

13717915_1350501101632681_1396371874_o

După ce a dat prima probă biologică, în așteptarea celei de-a doua, conform procedurii, tânăra și-a pierdut răbdarea și i-a luat la rost pe polițiști.

În starea vizibilă de euforie, femeia a dojenit şi personalul medical. Mai bine de o oră, s-a dat în spectacol în curtea spitalului.

În cele din urmă, medicii au reuşit să îi recolteze şi cea de-a doua probă biologică necesară pentru stabilirea alcoolemiei din sânge. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top