sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

OLGUTA BERBEC A LANSAT CEL MAI RECENT ALBUM, INTR-UN SPECTACOL DE EXCEPTIE, LA DROBETA TURNU SEVERIN

Spectacol de excepţie la sfârşitul săptămânii în galeria unui hypermarket din Drobeta Turnu Severin. Solista de muzică populară, Olguţa Berbec a lansat aici cel mai recent album al său, intitulat “Iubeşte inimă şi iartă” în prezenţa a sute de spectatori. Piesele au fost imprimate la Chişinău, sub coordonarea maestrului Nicolae Botgros, cantate live de îndrăgita solistă Olguţa Berbec şi primate cu ropote de aplauze de către public.

olguta 1

Cel mai nou album al Olguţei Berbec cuprinde 12 piese noi, primite foarte bine de către public chiar înainte de lansare. Videoclipul piesei care dă titlul albumului a devenit viral pe internet.

Spectatorii i-au oferit flori Olgutei Berbec, au înregistrat piesele cu telefonul mobil şi au făcut poze.

olguta 2
În spectacolul de excepţie organizat la Drobeta Turnu Severin, solista a fost susţinută de cele mai tinere cântăreţe de muzică populară din Mehedinţi,coordonate de profesorul Siţa Novac şi care promit să facă o carieră la fel de frumoasă ca şi Olguţa Berbec.

Olguta Berbec s-a născut în Baia de Aramă, iar cariera sa muzicală cuprinde numeroase premii la festivaluri de profil. Acum este solista în cadrul Ansamblului Profesionist “Doina Gorjului”. În spectacolul de la Drobeta Turnu Severin a fost sprijinită de iubitul său, artistul Remus Novac.

Oana Buzatu

foto: Olguta Berbec Official

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top