miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

OPT PERSOANE DIN MEHEDINŢI, CĂUTATE PENTRU JAFURI ÎN AUSTRIA, RIDICATE DE DIICOT

 

Opt persoane din Mehedinţi au fost ridicate, marţi, de procurorii DIICOT, pentru jafuri comise în Austria, pe numele lor fiind emise mandate europene de arestare, prejudiciul în dosar fiind de 1,3 milioane de euro.

nasu 2Ofiţeri de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au făcut, marţi dimineaţă, 13 percheziţii în judeţul Mehedinţi, fiind vizate opt persoane pe numele cărora există mandate europene de arestare pentru mai multe jafuri comise în Austria în perioada 2012-2014.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, printre persoanele vizate se află şi George Barbu, proprietarul unui local din Drobeta Turnu Severin, bărbatul fiind ridicat de la locuinţa sa din Drobeta Turnu Severin şi dus la sediul Poliţiei Mehedinţi, împreună cu ceilalţi şapte suspecţi.

Potrivit surselor citate, cele opt persoanele vizate sunt acuzate de jafuri comise în magazine din Austria, de unde furau în special aparatură electronică.

Totodată, marţi dimineaţă inspectorii de muncă şi de la protecţia consumatorului au făcut mai multe verificări la localul deţinut de Gheorghe Barbu.
Gruparea a fost destructurată de SCCO Mehedinţi sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi, cu sprijinul SRI, SIPI, IJJ ŞI IPJ Mehedinti.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top