miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PALATELE ROMILOR DE LA STREHAIA AFECTATE DE INUNDAŢII

Precipitaţiile abundente căzute în ultimele ore în judeţul Mehedinţi au afectat şi palatele romilor de la Strehaia. Apa a măturat casele acestora şi a pătruns în beciuri, garaje ori le-a distrus solariile.

strehaia

Şi palatele romilor de la Strehaia au fost afectate de ploile torenţiale care au căzut duminică în Mehedinţi. Apa a pătruns în beciurile caselor, în garaje, le-a distrus foişoarele şi alte amenajări de grădină.

Au fost luaţi prin surprindere de viitură fiindcă nu s-au gândit o clipă că apele învolburate pot trece de gardurile lor semeţe, mai ceva ca nişte cazemate.

La unul din palatele romilor, apa a distrus solariile şi un heleşteu, proprietarul plângându-se că investiţia de zeci de mii de euro s-a dus pe apa sâmbetei.

„A distrus apa tot, mai e un pic şi intră în casă, ne-a distrus solarul, aveam ardei, castraveţi, am băgat o grămadă de bani. Şi peştele în heleşteu, săreau peştii în sus, milioane de euro face peştele. Era o investiţie de ani de zile”, s-a plâns proprietara afectată. „Primarul nostru nici nu veni să vadă ce e aici”, a spus o altă femeie.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top