marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO PALATELE ROMILOR DIN STREHAIA, LUATE CU ASALT DE POLITISTI, JANDARMI SI OFITERI DE LA CRIMA ORGANIZATA

Zeci de perchezitii desfasoara joi dimineata procurorii, ofiterii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinti si jamdarmii la Strehaia, vizati fiind administratorii mai multor firme suspectate de evaziune fiscala.

_DSC0193

Actiunea a inceput joi, la ora 6, cand palatele romilor au fost incercuite de oamenii legii. Actiunea este una de amploare avand in vedere ca se desfasoara zeci de perchezitii, fiind nevoie de blocarea anumitor artere din Strehaia.

_DSC0185La vederea mascatilor, rudele romilor vizati au provocat un intreg scandal. Supărarea pirandelor a adus din nou în discuție bolile de care suferă fiecare în momentul în care s-au văzut înconjurate de mascați.  În altă locație, același scandal. De această dată s-a lăsat cu blesteme și vorbe de ocară la adresa anchetatorilor. După câteva ore, de la Strehaia, au fost ridicați și duși la audieri la Timișoara, toți cei găsiți acasă în urma acțiunii.

 

 

_DSC0168Percheziții au avut loc concomitent în Timiş, Mehedinţi şi Gorj și au fost coordonate de procuroorii DIICOT Timişoara. Anchetatorii au descins și la domiciliul lui Georgică Cornu, dar acesta nu a fost găsit acasă. Omul de afaceri, cunoscut ca și regele asfaltului din Banat este acuzat că în contabilitatea firmei sale a înregistrat facturi fictive emise de către firmele deținute de romii din Strehaia. Aceștia returnau banii după ce își rețineau un comision, și astfel, Cornu nu plătea taxe la buget. Prejudiciul în dosar se depășește 60 de milioane de lei.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top