duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PALATUL CULTURII DIN DROBETA TURNU SEVERIN NU ARE AVIZ ISU. INAUGURAREA A FOST AMANATA

Într-un comunicat de presă remis vineri, de reprezentanţii Palatului Culturii din Drobeta Turnu Severin se arată că evenimentele programate în perioada 13 – 20 decembrie, dar şi inaugurarea lucrărilor la Teatru au fost amânate.

palatul cult„Avand in vedere noile modificari legislative privind asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor, va comunicam, ca se amana desfasurarea activitatilor programate in cadrul “Zilelor Culturii Severinene” (13 – 20 decembrie 2015) ce urmau a fi desfasurate la Palatul Culturii “Teodor Costescu” Drobeta Turnu Severin.”, se arată în comunicatul de presă.

Sursa citată anterior mai arată că Saptamana Culturii Saptamana Culturii Severinene se va desfasura in a doua decada a luni ianuarie 2016, până atunci urmând să se continue lucrari pana la data efectuarii tuturor probelor si scenariilor de siguranta.

Inaugurarea Palatului Culturii urma sa se desfăşoare în data de 13 decembrie. În cursul zilei de joi, mai multe echipe de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi au făcut verificări pentru a da avizul ISU şi au fost constatate anumite nereguli între proiectul iniţial şi lucrarea efectuata.

Oana Buzatu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top