marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PANICĂ LA BLOC: UN APARTAMENT A LUAT FOC DE LA O LUMÂNARE

Mai multe autospeciale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, un echipaj SMURD, două ambulanţe şi mai mulţi poliţişti au fost mobilizaţi duminică seara să intervină la un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin.

IMG_6045

Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul I al unui bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu din Drobeta Turnu Severin.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 41 de ani le-a declarat pompierilor că a lăsat o lumânare aprinsă în apartament şi a plecat de acasă.

Vecinii au fost cei care s-au panicat în momentul în care au observat că scara se umple de fum, la fel ca şi apartamentele lor astfel că au sunat la 112.

IMG_6049

La faţa locului au ajuns două autospeciale cu apă şi spumă şi o alta pentru intervenţii la înălţime, un echipaj SMURD, două ambulante şi mai multe echipaje de poliţie.

Speriată de fumul crae i-a invadat casa, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Pentru a degaja fumul dens pompierii au spart geamurile de pe casa scării în care se afla apartamentul cuprins de incendiu.

În urma incendiului, apartamentul în care a izbucnit a fost grav afectat, iar proprietarul a fost preluat de poliţişti după ce vecinii l-au reclamat că are probleme psihice şi există posibilitatea ca acesta să fi pus focul intenţionat.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top