sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PARTIDUL MIŞCAREA POPULARĂ, ÎNSCRIS ÎN REGISTRUL PARTIDELOR

golea eugenPartidul Mişcarea Populară va fi înscris în Registrul partidelor politice, în urma deciziei definitive dată miercuri de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, anunţă preşedintele PMP Mehedinţi, Eugen Golea.

Curtea de Apel a hotărât să menţină decizia dată de Tribunalul Bucureşti, din 16 septembrie 2013, care a dispus înregistrarea PMP în Registrul partidelor.

Hotărârea a fost contestată, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), de Alianţa Partidul Popular European – Creştini Democraţi şi Democraţi Europeni, Octavian Bot, Partidul Democrat şi Asociaţia Celor Care au Luptat în Revoluţia din Decembrie 1989 „Phoenix” Constanţa.

Cererea de înscriere a fost înregistrată pe rolul instanţei de Eugen Tomac, Teodor Anatol Baconschi, Dragoş Mihael Ciupar, Răzvan Adrian Papahagi, Cristian Petrescu şi Partidul „Mişcarea Populară”.

„Astăzi, la mai bine de şase luni de la depunerea actelor la Tribunal pentru înregistrarea juridică drept partid politic, Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile la Decizia de înregistrare a PMP. Pe cale de consecinţă, Decizia Tribunalului rămâne definitivă şi irevocabilă”, precizează liderul formaţiunii, Eugen Tomac, într-un comunicat remis miercuri redacţiei Mhalert.

Tomac afirmă că „data de 29 ianuarie 2014 va rămâne în istorie ca dată de naştere a Partidului Mişcarea Populară”.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top