sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PATRU INDIVIZI RIDICAŢI ÎN URMA UNOR PERCHEZIŢII LA DÂRVARI  

Poliţiştii mehedinţeni au desfăşurat joi dimineaţa un număr de şapte percheziţii domiciliare în locaţii din comuna Dârvari, de unde au fost ridicaţi pentru audieri patru indivizi suspectaţi de comiterea unor furturi din gospodării, dar şi bunuri pe care aceştia le-ar fi furat.

perchezitii

Zeci de poliţişti au luat cu asalt domiciliile mai multor persoane suspectate că au comis furturi. Mandatele de percheziţie pe numele celor vizaţi au fost obţinute în urma plângerilor cetăţenilor din localitate şi a informaţiilor strânse de poliţişti. Oamenii legii au căutat bunuri furate din gospodăriile localnicilor în ultima perioadă, dar şi patru indivizi cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani bănuiţi că au comis furturile respective.

“Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţiei 6 Poliţiei Rurale Cujmir şi Postului de Poliţie Dârvari s-au deplasat în comuna Dârvari unde au pus în aplicare un număr de şapte mandate de percheziţii ce au vizat patru persoane supecte de comiterea mai multor infracţiuni de furt. În urma acţiunilor desfăşurate poliţiştii au identificat mai multe bunuri provenite din infracţiuni de furt, bunuri de uz gospodăresc, acestea fiind ridicate. Persoanele au fost de asemenea ridicate şi conduse la sediul Poliţiei pentru continuarea audierilor.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, agent principal Roxana Theodorescu.

perchezitii (1)

Poliţiştii au constatat că indivizii suspectaţi aveau pe numele lor mai multe case în comuna Dârvari. Furturile comise sunt din gospodăriile localnicilor vulnerabili. Din statisticile oamenilor legii reiese că neglijenţa proprietarilor este principala cauză a furturilor în mediul rural. După ce îi vor audia pe cei patru indivizi ridicaţi în urma percheziţiilor de joi, poliţiştii şi procurorii vor decide dacă îi pun sau nu sub acuzare.

Oana Mitu

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top