miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

PATRU MORȚI ÎN DOUĂ ACCIDENTE RUTIERE PRODUSE JOI DIMINEAȚA, ÎN MEHEDINȚI

Patru persoane au murit în urma a două evenimente rutiere care s-au produs joi dimineața, în județul Mehedinți, unul dintre ele petrecându-se pe Drumul Național 6, în apropierea municipiului Orșova, iar cel de-al doilea, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin.

acc1

acc2

acc3Primul accident s-a produs în jurul orei 5.00, pe DN6, în zona gării din municipiul Orşova între două autovehicule care transportau marfă. În urma accidentului au rezultat patru victime, două dintre ele fiind încarcerate.  Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți, s-a acţionat pentru descarcerarea celor două victime şi pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor. În urma accidentului, victimele găsite încarcerate, respectiv conducătorii auto, un cetățean bulgar și un altul român, au fost declarate decedate, celelalte două victime, rănite uşor, fiind transportate la Spitalul din Orşova.

Potrivit polițiștilor, cel de-al  doilea accident s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, între un microbuz și un autoturism. Un  tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Gorj care circula pe direcția Orșova – Drobeta Turnu Severin a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani din județul Dolj. În urma accidentului, pompierii au intervenit pentru descarcerarea șoferilor, victimele fiind declarate decedate.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top