miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PATRU TROFEE DE CĂPRIOR CONFISCATE DE LA BRACONIERI LA BUTOIEŞTI

trofeu-caprior Patru de trofee vânătoreşti au fost confiscate de poliţişti din Mehedinţi, în urma mai multor percheziţii. Descinderile au vizat patru bărbaţi suspectaţi de braconaj din localitatea Butoieşti.

Patru trofee de căprior, picioare de iepure și mai multe lațuri și sârmă oțelită folosită la confecționarea acestora au fost ridicate de la domiciliul unor braconieri din Butoieşti, cu ocazia unor percheziţii organizate de poliţiştii mehedinţeni.

Polițiștii orașului Strehaia, Secției 5 Poliție Rurală Strehaia, Posturilor de Poliție Butoiești, Greci, Breznița Motru, Stîngăceaua și Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat la începutul acestei săptămâni patru percheziții pe raza comunei Butoiești, la domiciliile unor bărbaţi despre care aveau informaţii că se ocupă cu braconajul.

În urma verificărilor s-a stabilit că cei patru folosind capcane tip ,,laț” au obținut și valorificat pe raza comunei carne de căprioară. De asemenea în urma perchezițiilor au fost ridicate de la domiciliul acestora, patru trofee de căprior, picioare de iepure și mai multe lațuri și sârmă oțelită folosită la confecționarea acestora.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ’’capturare a mamiferelor prin utilizarea capcanelor neautorizate’’.

C.M.

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top