duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PATRU VIETI SPULBERATE ÎN DOUĂ ACCIDENTE PRODUSE ÎN MEHEDINŢI

Accidentele rutiere au însângerat sfârşitul de săptămână în judeţul Mehedinţi. Patru tineri şi-au pierdut viaţa, din cauza vitezei cu care şoferii au condus două autoturisme. Unul dintre accidente s-a produs sâmbătă seara, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, iar altul, câteva ore mai târziu, pe DN 56 A, în localitatea Aurora. În primul eveniment rutier, un bărbat în vârstă de 31 de ani a murit pe loc, iar în cel de-al doilea, poliţiştii au contabilizat trei decese, iar victimele au vârste cuprinse între 36 şi 17 ani. Alte două persoane de 17 şi 18 ani sunt internate în spital.

foto3

Sâmbătă seara, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, un autoturism condus cu viteză de un şofer în vârstă de 31 de ani a ieşit în decor, după ce bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă. Şoferul a murit pe loc, iar un alt bărbat în vârstă de 33 de ani a fost transportat la Spital. Şi mai tragic a fost evenimentul din localitatea Aurora, în care două femei şi trei bărbaţi se întoceau de la majorat. Doar şoferul care a murit pe loc avea 36 de ani, ceilalţi patru pasageri au vârste de 17 şi 18 ani. La ambele accidente au fost solicitaţi să intervină pompierii.

„Nici una dintre victime nu era încarcerată cu toate că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru descarcerarea a două victime. Pompierii şi echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă au acordat primul ajutor, au efectuat manevre de resuscitare şi au transportat victimele la Unitatea de Priminri Uregenţe.”, a delcarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor.

Poliţiştii au deschis anchete în cazul celor două evenimente pentru ucidere din culpă şi vătămaree corporală din culpă. Ambii şoferi care au condus cu viteză au decedat.

foto2

La Aurora, şoferul autoturismului care a pierdut controlul volanului pe o ceaţă densă a murit pe loc, după ce s-a izbit cu maşina de un cap de pod. La Spitalul din Drobeta Turnu Severin, un doi tineri, bărbat şi femeie în vârstă de 17 ani au murit, iar internaţi au rămas un alt tânăr şi o fată de 17 şi 18 ani. Poliţiştii spun că principalele cauze ale producerii celor două accidente au fost viteza neadaptată în curbă şi la condiţiile de drum. Accidentul de la Aurora s-a produs în condiţii de vizibilitate redusă, cauzată de ceaţă densă.

Oana Buzatu

Foto accident Aurora: impactmh.ro

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top