marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZIŢII DOMICILIARE LA MAI MULTE PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINŢE  DIN STREHAIA ŞI VÂNJU MARE

Poliţiştii specializaţi în combaterea infracţionalităţii judiciare au descins marţi dimineaţa, la 12 imobile de pe raza de competenţă a Poliţiilor Strehaia şi Vînju Mare, fiind identificate şi conduse la sediul inspectoratului un număr de 12 persoane, bănuite că au comis mai multe furturi din locuinţe, prejudiciul fiind de 65 000 lei.

perchezitii

“Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi desfăşoară o razie la nivelul întregului judeţ cu efective mărite, peste 200 de poliţişti din structuri de Ordine Publică, Arme, Economic şi Judiciar. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu Poliţia oraşului Strehaia a pus în executare 12 mandate de percheziţie domiciliară la persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, din Strehaia şi Vânju Mare, bănuite de comiterea de furturi din locuinţe, vorbim de un număr de 15 infracţiuni, comise în decurs de două luni, în perioada sfârşitul anului 2015 şi luna februarie 2016. Au fost identificate mai multe bunuri care fac dovada activităţii infracţionale, iar în momentul de faţă, cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, comisar Nicolae Lohon.

Persoanele ridicate pentru audieri sunt bănuite că au profitat că mai multe familii erau plecate în străinătate, au intrat în locuinţe şi au furat tot ce au considerat că pot valorifica, cum ar fi maşini de spălat hidrofor, laptop-uri, telefoane mobile, aparate de fotografiat, etc.

În cursul zilei de marţi, poliţiştii urmează să îi audieze pe cei ridicaţi şi să stabilească dacă ei vor fi reţinuţi.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top