miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PERCHEZIŢII ÎN DOLJ, MEHEDINŢI, OLT ŞI ARGEŞ ÎNTR-UN DOSAR DE ACHIZIŢII PUBLICE

Poliţiştii desfăşoară miercuri dimineaţa 12 percheziţii în patru judeţe din ţară, vizate fiind persoane bănuite de evaziune fiscală şi comercializarea de bunuri şi servicii la preţuri supraevaluate, dosarul fiind instrumentat de Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

mascatiPoliţiştii din Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş efectuează 12 percheziţii, în cele 4 judeţe, la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul achiziţiilor publice, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Sunt vizate 12 societăţi comerciale care, în perioada 2010 – 2013, ar fi vândut unei instituţii din Dolj, la preţuri supraevaluate, bunuri şi servicii.

De asemenea, din cercetări a reieşit că reprezentanţii societăţilor implicate în tranzacţiile comerciale ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni fictive, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul statului.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Oana Mitu

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top