sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PERCHEZIŢII ÎN MEHEDINŢI. CONDAMNAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR RIDICAT DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Cujmir a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi au desfăşurat joi un număr de cinci percheziţii în comuna Gârla Mare, în urma acţiunii fiind ridicat un individ de 20 de ani, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor şi care se sustrăgea executării pedepsei.

DSCF1119Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon, tânărul în vârstă de 20 de ani care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani şi şase luni, pentru tentativă de omor a fost preluat de la Gârla Mare de poliţiştii de la Serviciul Urmăriri al IPJ Mehedinţi şi dus la Penitenciarul din Craiova.

Acesta era şi suspectat de furt împreună cu alţi patru indivizi din Gârla Mare. Pe numele a trei dintre ei, s-au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în urma pecheziţiilor de joi, iar cel de-al cincilea este cercetat  în stare de libertate.

Indivizii reţinuţi au vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani.

Aceeaşi sursă a mai precizat că în urma percheziţiile de joi au fost efectuate în baza a cinci mandate, vizaţi fiind autorii mai multor furturi de animale din gospodării şi societăţi comerciale din Gârla Mare. În cadrul acţiunii, s-au descoperit bunuri sustrase, medicamente şi aparatură electronică ce fusese furată dintr-o farmacie din Gârla Mare.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top