miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZITII IN MEHEDINTI, INTR-UN DOSAR CU UN PREJUDICIU DE DOUA MILIOANE DE EURO

Politistii din Arad instrumenteaza un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de doua milioane de euro, cu increngaturi in 16 judete din tara. Anchetatorii au efectuat in aceasta dimineata peste o suta de perchezitii si au ajuns si in Mehedinti. Se pare ca unele descinderi au vizat mai multe adrese ale romilor din Strehaia, ale caror firme ar fi implicate in lantul evaziunii.
descinderiParchetul de pe langa Tribunalul Arad a emis mandate pentru 101 perchezitii in 16 judete din tara.
“Perchezițiile sunt efectuate în București și în județele Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Argeș, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș – Severin, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.”, se arata intr-un comunicat emis de Politia Romana. Prejudiciul cauzat bugetului de stat ar fi, potrivit politistilor, de aproximativ 2 milioane de euro.
Au fost , de asemenea, emise 27 de mandate de aducere. Persoanele depistate urmează a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale. In acest dosar, mai multe perchezitii au avut loc la Strehaia, in judetul Mehedinti, la mai multe palate ale romilor care ar face parte din increngatura evazionista.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top