miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PERCHEZIŢII ÎN MEHEDINŢI ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC ILEGAL DE ARME

Poliţiştii au confiscat 22 de arme, dintre care trei letale, în urma a 32 de percheziţii domiciliare efectuate într-un dosar penal în care mai mulţi indivizi din Constanţa, Bucureşti şi alte şase judeţe, sunt suspectaţi că ar fi introdus ilegal arme în ţară.

arme confiscate

În urma a zeci de percheziții efectuate în Constanța, București și alte șase județe, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat și confiscat 22 de arme procurate din Bulgaria și introduse ilegal în țară.

Totul s-a petrecut la data de 5 februarie atunci când polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cu sprijinul polițiștilor structurilor teritoriale au efectuat 32 de percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi procurat arme din Bulgaria pe care le-ar fi introdus în țară.

În urma celor 32 de percheziții efectuate în municipiul București și județele Constanța, Caraș Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinți, Prahova și Teleorman, au fost identificate ca deținute ilegal și indisponibilizate în vederea confiscării 22 arme, dintre care trei letale și 19 neletale.

De asemenea,  au fost găsite instrumente de fabricare artizanală a muniției, 165 de bucăți de cartușe, diferite calibre, carne de vânat provenită ca urmare a săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, precum și câini din rasa ogari folosiți la săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top