marți , 11 mai 2021
NEWS ALERT

PERCHEZIŢII ÎN MEHEDINŢI ŞI DOLJ LA HOŢI DE BUNURI DIN LOCUINŢE

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, de la Orşova şi Strehaia desfăşoară miercuri dimineaţa un număr de opt percheziţii în oraşul Orşova (Mehedinţi) şi în localitatea Coţofenii din Faţă (Dolj), vizate fiind mai multe persoane suspectate că au comis  furturi în locuinţe din cele două judeţe.

DSCF1119Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan, trei percheziţii se desfăşoară la Orşova iar celelalte la Coţofenii din Faţă.

Aceeaşi sursă a mai precizat că până la ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii au confiscat de la Orşova 1600 de ţigarete şi 50 litri de alcool, iar de la Coţofenii din Faţă au fost recuperate mai multe bunuri constând în materiale neferoase, provenite din furturi din locuinţe din Mehedinţi.

La acţiunea care este în plină desfăşurare participă poliţişti şi forţe din cadrul Serviciilor de Acţiuni Speciale din Mehedinţi şi Dolj, dar şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean Mehedinţi.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top