marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PERCHEZIŢII ÎN RAIUL EVAZIONIŞTILOR DE LA STREHAIA. PREJUDICIUL DEPĂŞEŞTE 3 MILIOANE DE EURO

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Mehedinţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, cu sprijinul SRI, efectuează la această oră nouă percheziţii în Mehedinţi şi Maramureş la persoane suspecte de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 3,3 milioane de euro.

strehaia

Percheziţiile se efectuează la Strehaia (8) şi una la Baia Mare, fiind vizaţi administratorii unor societăţi comerciale şi sediile acestor firme.

În perioada 2008-2013, aceştia au săvârşit infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani obţinând ilegale sume de bani, pe care ulterior le-au introdus în circutul comercial cu scopul de a da un caracter de legalitate acestor tranzacţii.

Prejudiciul  produs de aceste persoane se ridică la suma de 3,3 milioane de euro.

Oamenii legii caută documente care să ateste aceste tranzacţii comerciale ilegale, bani, bunuri în vederea recuperării prejudiciului, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon.

Printre administratorii vizaţi este şi Stela Mihai, autointitulata preşedintă a romilor din Strehaia, precum şi mai multe rude ale sale.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top