miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZITII LA CONTRABANDISTI

Peste 1000 de pachete cu ţigări confiscate în urma unor acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, desfăşurate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni
Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi în cooperare cu jandarmii mehedinţeni, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin au efectuat opt percheziţii domiciliare, într-un dosar de contrabandă.
Opt persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, în urma percheziţiilor fiind confiscate ţigări, tutun şi alcool.
20160709_050635În ziua de 28.09.2016, începând cu ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi – I.T.P.F. Timişoara, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, au efectuat opt percheziţii domiciliare pe raza judeţului Mehedinţi, la persoane implicate în săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile, fiind aduse la audieri 8 de persoane.
Percheziţiile la care au participat si jandarmi din cadrul I.JJ. Mehedinţi s-au efectuat într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, acesta având ca obiect săvârşirea de către C. Victoria, G. Rodica, G.Relu, S. Costel, B. Ion, G. Gheorghe, P. Alexandra şi S. Costel; cetăţeni români cu vîrste cuprinse între 26 şi 65 de ani domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi, a infracţiunilor de deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile.
În urma percheziţiilor au fost gasite şi confiscate 1007 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima, Merilyn şi Marble în valoare de 12000 de lei.
Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top