duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

Percheziţii la contrabandişti din Vânjuleţ

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Vânju Mare au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuinţele a trei persoane din comuna Vînjuleț, județul Mehedinți, bănuite de deținere și contrabandă cu produse accizabile, de unde au confiscate aproape 23 000 de ţigarete netimbrate.

tigari de contrabanda

“În urma descinderilor, polițiștii au descoperit la locuința unui bărbat de 45 ani, cantitatea de 13.734 țigarete, nemarcate sau marcate necorespunzător, cu timbru de Serbia.

Totodată, la locuința lui V.I., de 60 ani, din localitate, s-a descoperit cantitatea de 9.920 țigarete nemarcate, aceeași proveniență, iar la locuința lui G.S., de 43 ani, polițiștii au identificat 200 articole pirotehinice interzise la deținere și comercializare.”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Țigarete în valoare de peste 13.000 lei cât și articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top