marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZITII LA CONTRABANDISTI

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au efectuat mai multe percheziţii domiciliare la trei persoane din Mehedinţi, de la care au confiscat ţigări, tutun, alcool, o armă cu aer comprimat, precum şi diverse sume de bani, cei trei indiviti fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

stpf1

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – I.T.P.F. Timişoara, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza judeţului Mehedinţi, la persoane implicate în săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile, fiind aduse la audieri 3 de persoane.

Potrivit unui comunicat remis de Sectorul Poliţiei de Frontieră Drobeta turnu Severin, în urma percheziţiilor care s-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, au fost depistate şi indisponibilizate 408 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Bond, Viceroy, Winston şi Marble,  o puşcă cu aer comprimat şi suma de 3358 lei.

stpf2

„Continuând acţiunile de combatere a traficului ilicit cu produse accizabile, poliţiştii de frontieră severineni au oprit în trafic, pe comunicaţia Turnu Severin – Vânju Mare, pe conducătorul unui autoturism Audi înmatriculat în Bulgaria. La controlul autoturismului condus de cetăţeanul român T. Leonid, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj cantitatea de 600 de pachete cu ţigări marca Marble pentru care acesta nu deţinea documente de provenienţă.”, se mai arată în comunicatul STPF Mehedinţi.

Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.                                                             

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top