miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZITII LA PERSOANE CARE AU OBTINUT IMPRUMUTURI ILEGAL SI NU LE-AU MAI RESTITUIT

Poliţiştii din Argeş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează 9 percheziţii în judeţele Argeş și Mehedinți, la sediile unor firme şi la locuințele unor persoane bănuite că ar fi obținut fraudulos sume de bani cu titlu de împrumut de la instituții financiare nebancare, fără a le restitui.

646x404Perchezitiile se desfasoara la locuințele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale și instituții nebancare, din judeţele Argeş și Mehedinți.

Acţiunea se desfăşoară într-un dosar penal ce are ca obiect infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat, complicitate la înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, folosire a instrumentelor false, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – octombrie a.c., cei vizați ar fi obținut, în mod fraudulos, sume de bani, cu titlu de împrumut, de la șase instituții financiare nebancare de tip C.A.R., pe care ulterior nu le-ar mai fi restituit.”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Prejudiciul cauzat este de peste 150.000 de lei, reprezentând sumele de bani nerambursate.

La acțiune participă polițiști de investigare a criminalității economice și luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș și Mehedinți.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top