marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZITII LA STREHAIA

Poliţiştii mehedinţeni nu îi pierd din ochi pe aşa zişii afacerişti din Strehaia. În această dimineaţă au descins în două locaţii ce aparţin unui bărbat suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Individul ar fi prejudiciat statul cu suma de peste 400 000 lei, prin emiterea de facturi fictive.

descinderi

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziţii la domiciliul şi sediul unei societăţi comerciale ce aparţin uui bărbat în vârstă de 50 de ani din Strehaia. Pesoana în cauză, în perioada 2009-2014 a înregistrat în evidenţa contabilă facturi fictive ce reprezintă mărfuri de achiziţii de la mai multe societăţi comerciale din ţară în valoare de peste două milioane de lei. Prin acest lucru a prejudiciat bugetul de stat cu peste 400 000 lei.”, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, comisar Nicolae Lohon.

În urma percheziţiilor, administratorul societăţii a fost dus la audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, unde a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În cursul zilei de marţi, urmează să fie prezentat Tribunalului Mehedinţi cu propunerea de arestare preventivă pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top