duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

Percheziţii la suspecţi de evaziune fiscală. Printre suspecţi, şefa Finanţelor Publice Mehedinţi

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi desfăşoară miercuri dimineaţa 25 de percheziţii în Strehaia, Drobeta Turnu Severin, Olt, Dolj şi Gorj, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro.

descinderi duducea

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru mhalert.ro că între suspecţi este şi directorul Direcţiei Finanţelor Publice Mehedinţi, Violeta Crăciun dar şi mai mulţi comisari de la Garda Financiară Mehedinţi care ar urma să fie duşi la audieri.

Poliţiştii au descins miercuri dimineaţa la domiciliul şi sediul firmei fostului director al Direcţiei de Drumuri Naţionale Mehedinţi, Sorin Duducea, soţia acestuia, Manuela Duducea fiind cea care deţine o firma de construcţii Via Vita Construcţii, care a derulat de-a lungul timpului contracte cu mai multe administraţii publice din judeţul Mehedinţi.

La Strehaia, deschinderile se derulează la mai multe locuinţe ce aparţin societăţilor unor rromi despre care anchetatrii spun că au emis facturi fictive către societatea Via Vita, pentru diverse servicii şi mărfuri, deducându-se astfel de la plata TVA şi a impozitului pe profit.

Cazul este instrumentat de DIICOT Craiova.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top