joi , 23 septembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZIZII LA SEFA PARCHETULUI ORSOVA, LA PRIMARIA ORSOVA, LA LICEUL „TRAIAN LALESCU” SI LA MAI MULTI OAMENI DE AFACERI DIN MEHEDINTI

Procurorii DNA fac marţi opt percheziţii în judeţul Mehedinţi, la Parchetul Judecătoriei Orşova, la locuinţa şefului instituţiei şi la sediile unor firme, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie, surse judicare declarând că magistratul este suspectat de trafic de influenţă.

mascatiPrim-procurorul Parchetului Judecătoriei Orşova, Carmen Sîrboiu, suspectată de DNA de fapte de coruptie a fost ridicată de anchetatori de la locuinţa sa, marţi dimineaţă, în jurul orei 9.45, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Orşova, Carmen Sîrboiu.
Aceasta a fost transportată, cu o dubă a Poliţiei, la sediul Parchetului Judecătoriei Orşova, unde are loc o alta percheziţie.
Totodată, de la locuinţa prim-procurorului Parchetului Judecătoriei Orşova procurorii DNA au ridicat o cutie cu documente.

La ora transmiterii acestei ştiri, au loc percheziţii şi la Liceul „Traian Lalescu” din Orşova, la Primaria Orsova, dar şi la sedii de firme şi la locuinţele unor oameni de afaceri din Drobeta Turnu Severin si Orsova.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupţie fac, marţi dimineaţă, opt percheziţii în judeţul Mehedinţi, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie.

Potrivit MEDIAFAX care citeaza surse judiciare, prim-procurorul Carmen Sîrboiu este suspectată că ar fi lua mită de la oameni de afaceri, cărora le promitea că va interveni la factori de decizie în cazul unor presupuse fapte de evaziune pe care le făceau aceştia. Şeful Parchetului Orşova ar fi primit, în schimb, bani şi bunuri, printre care materiale de construcţii, iar la cele două vile ale sale ar fi fost trimişi oameni să lucreze.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top