joi , 17 iunie 2021
NEWS ALERT

PESTE 240 DE POLIŢIŞTI DIN CADRUL IPJ MEHEDINŢI ANGRENAŢI LA SCRUTINUL DE DUMINICĂ

Un număr de 248 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi sunt angrenaţi în procesul electoral din data de 2 noiembrie, pentru alegerea Preşedintelui României, aceştia asigurând paza secţiilor de votare şi a buletinelor de vot.

IPJ-300x199Din cei 248 de poliţişti, 204 asigură paza a 68 de secţii de votare din judeţul Mehedinţi, fiind distribuiţi câte trei poliţişti la fiecare secţie. Alţi 44 de poliţişti se vor ocupa de paza buletinelor de vot începând de sâmbătă, când se vor ridica de la Prefectura Mehedinţi şi până la deschiderea urnelor, duminică dimineaţa la ora 7.00. Buletinele de vot vor fi depozitate în locurile stabilite de primari.

241 000 de mehedinţeni sunt aşteptaţi la urnele de votare, în judeţul Mehedinţi, pentru alegerea preşedintelui României, în data de 2 noiembrie, potrivit prefectului judeţului Meheidnţi, fiind înfiinţate 286 secţii de votare.

Faţă de scrutinul trecut numărul a fost majorat cu o secţie, aceasta fiind înfiinţată la Schela. Măsura s-a impus întrucât numărul alegătorilor din această zonă depăşeşte 2000 şi aici se crea la fiecare scrutin aglomeraţie.

În cursul zilei de marţi, reprezentanţii Prefecturii Mehedinţi vor ridica de la Bucureşti buletinele de vot. Numărul este cu 10% mai mare decât numărul alegătorilor înscrişi pe listele permanente.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top