miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PESTE O SUTA DE POLITISTI IN TRAFIC SI 10 APARATE RADAR IN MEHEDINTI. AFLA AICI UNDE SUNT POZITIONATI!

Peste 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, de la structurile Rutieră, Ordine Publică, Judiciar şi Economic, acţionează joi, pe drumurile din Mehedinţi, dar şi în localităţile în care sunt organizate manifestări culturale sau nedei, cu ocazia Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena.

politie-Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, comisar Nicolae Lohon, poliţiştii de la Serviciul Rutier acţionează cu 10 aparate radar pe DN6, DN 56, DN67, DN57, în vederea prevenirii accidentelor rutiere, dar şi pentru impunerea legislaţiei în vigoare.

Aceeaşi sursă a mai precizat că efective de la Ordine Publică, sprijinite de luptătorii SAS, acţionează în mediul rural pentru prevenirea faptelor antisociale şi respectarea liniştii şi ordinii publice, acolo unde se organizează nedei sau manifestări culturale, prilejuite de Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena.

Totodată, în aceleaşi zone, ofiţerii de la Serviciile Judiciar şi Economic acţionează pentru verificarea agenţilor economici care se ocupă cu comerţul stradal.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top