vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PESTE ŞASE TONE DE LEGUME, CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii au descoperit noaptea trecută o cantitate importante de legume care a fost adusă la Drobeta Turnu Severin, de la Timişoara, pentru care şoferul nu avea factură. În camionul în care se aflau aproximativ 15 tone de legume, câteva tone de cartofi şi ţelină nu aveau acte de provenienţă, spun poliţiştii. Când au fost informaţi că a fost oprit de oamenii legii, administratorii au trimis prin e-mail factura, dar pentru că nu o avea în timpul transportului, marfa fără acte a fost confiscată, iara dministratorul firmei amendat cu suma de 10 000 lei.

legume

Camionul de 17 tone a fost oprit de poliţişti în noaptea de joi spre vineri, în Drobeta Turnu Severin. Era încărcat cu salată, morcovi, ţelină, cartofi şi alte legume care urmau să fie duse la un depozit din apropierea Pieţei Mircea. Când au verificat documentele de însoţire a mărfii, poliţiştii au constatat că parte din produse nu erau trecute pe factură. Între timp, vineri dimineaţa, la Drobeta Turnu Severin a venit administratorul firmei şi a încercat să îi convingă pe oamenii legii că transportul s-a făcut legal. Ambele părţi au numărat lădiţă cu lădiţă ca să se stabileacsă cine are dreptate şi cine nu.

„Marfa a venit din Timişoara la acest punct. Este factură. Azi noapte i s-a trimis şi factura, pe CMR este trecută factura, nu au luat CMR-ul să se uite. Acolo scria conform factura numărul…”, a declarat administratorul societăţii.

Poliţiştii au trecut la inventarierea şi cântărirea fiecărui sortiment de legume din camion. Au constatat că 6250 kilograme cartofi şi câteva lădiţe cu ţelină nu erau trecute în acte.

„La controlul efectuat de către colegii de la Poliţia Municipiului Drobeta Turnu Severin şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru două sortimente de legume: cartofi şi ţelină. Întreaga cantitate va fi investigată, descărcată şi cântărită, inventariată şi urmează să se dispună măsurile în consecinţă.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, comisar Nicolae Lohon.

Marfă nefacturată în camionul oprit de poliţişti a fost confiscată, iar societatea a fost amendată cu suma de 10 000 lei.

Oana Buzatu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top