marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PETRECERE SFARSITA TRAGIC: O TANARA A MURIT INTR-UN ACCIDENT, LA CUJMIR

Drama pe o sosea din Mehedinti. Noaptea trecuta, dupa ce se intorcea de la o petrecere de majorat, o tanara de 21 de ani a murit intr-un accident cumplit. Prietenul sau care se afla la volan a calcat prea tare pedala de acceleratie, iar intr-o curba s-a izbit de un cap de pod si apoi in zidul unei case, in localitatea Cujmir. Tanara care se afla pe scaunul din dreapta a murit pe loc, iar soferul in varsta de 20 de ani a ajuns in stare grava la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

acc

Putin inainte de ora 4, dupa ce participasera la petrecerea de majorat a unui prieten, cei doi plecasera cu masina sa duca acasa o prietena comuna, intr-o localitate vecina. La intoarcere, la cateva sute de metri distanta de localul unde avea loc petrecerea, soferul a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, iar apoi masina a ajuns in zidul unei case. Politistii spun ca tanarul circula cu viteza.

Cristina statea pe scaunul din dreapta al autoturismului. A murit pe loc, in timp ce soferul a fost preluat de medicii de la ambulanta in stare grava si a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.
In urma accidentului, masina este complet distrusa, la fel si zidul casei in care s-a proiectat, ceea ce arata ca impactul a fost unul foarte violent.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pe numele șoferului și urmează să stabileasca și dacă a fost băut.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top