marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

PIETONI RĂNIȚI PE O TRECERE DE PIETONI. ȘOFERUL A FUGIT ȘI ESTE CĂUTAT DE POLIȚIȘTI

Două persoane au fost rănite joi seara, de un autoturism pe o trecere de pietoni din Drobeta Turnu Severin. Deși una dintre victiem a căzut lată la pământ în timp ce prietenul său a reușit să scape cu o lovitură mai ușoară, șoferul vinovat și-a continuat liniștit drumul fără să se gândească să sune la Ambulanță. Polițiștii au format filtre în municipiu ca să încerce să îl prindă pe conducătorul auto.

accident trecere de pietoni

Cei doi prieteni se revăzuseră după mult timp întrucât unul dintre ei este plecat de ani buni în Danemarca. În timp ce își împărtășeau poveștile, au traversat pe trecerea de pietoni, primul sens al Bulevardulului Tudor Vladimirescu. Pe sensul al doilea au fost loviți de un șofer care circula dinspre Craiova către Timișoara. Unul dintre cei doi a căzut la pământ din impact, dar conducătorul auto și-a continuat drumul.

În timp ce era preocupat să își ajute prietenul și să sune la 112 pentru a cere ajutorul medicilor,  unul dintre tineri  a reușit să vadă culoarea mașinii și numărul pe care le-a transmis polițiștilor. Șoferul n-a dat nici un semn să se oprească.

Inițial la spital a fost transportat cu ambulanța doar tânărul rănit grav. Ulterior însă și prietenul acestuia a avut nevoie de îngrijiri medicale întrucât acuza dureri la picior.

 

În urma accidentului, polițiștii au format filtre pe străzile din Drobeta Turnu Severin în încercarea de a-l găsi pe șoferul fugar. Una dintre victime le-a transmis că mașina are culoare gri și este înmatriculată în străinătate.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top