miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE: ACCIDENT GRAV ÎN CARAȘ-SEVERIN

Un grav accident de circulație s-a produs în această după-amiază, în județul Caraș-Severin, pe DN 57, în zona localității Forotic. Un autocar în care erau 16 pasageri s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din cauza numărului mare de persoane, pentru gestionarea eficientă a situației, ISU Semenic a activat Planul Roșu de intervenție, la nivelul județului.

Forțele au intervenit cu o autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean Caraș-Severin. Salvatorii ajunși la locul accidentului au evaluat medical cei 16 pasageri, șase dintre ei fiind transportați, în stare stabilă la Compartimentul Urgențe al Spitalului din Oravița, unde sunt la această oră supuși unei evaluări medicale amănunțite. Ceilalți pasageri ai autocarului nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reprezentanții IPJ Caraș-Severin transmit că autobuzul de transport persoane se deplasa pe direcția Timișoara către Oravița și în afara localității Comorâște, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile. Un echipaj de poliție se află la locul accidentului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs. Traficul a fost blocat pe unul din sensurile de mers și s-a circulat dirijat pe direcția Oravița – Timișoara.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top