vineri , 30 iulie 2021
NEWS ALERT

POLIŢIA FACE APEL LA POPULAŢIE ÎN CAZUL COPILULUI DISPĂRUT

Poliţiştii mehedințeni fac apel la toate persoanele care au intrat în contact cu minorul de 11 ani, dispărut, să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție pentru a da mai multe detalii necesare găsirii acestuia.

politie masina

Polițiștii mehedințeni continuă activitățile pentru găsirea minorului dispărut la data de 19.06.2014.

Din verificările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, șoferul unui autoturism de culoare verde, înmatriculat în județul Mehedinți, a recunoscut copilul dispărut, din fotografia amplasată într-o stație Peco de pe raza localității Pătulele, afirmând că “l-a luat cu mașina de la ieșire din loc. Pătulele și a  coborât în localitatea Gruia”.

Întrucât angajatul stației Peco nu a reținut numărul de înmatriculare al autoturismului și nu cunoaște identitatea conducătorului auto, polițiștii mehedințeni fac apel la persoana în cauză să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție pentru a oferi date și informații suplimentare ce pot conduce la găsirea minorului.

 Remember

La data de 08 iulie a.c., agenţii Postului de Poliţie Punghina au fost sesizaţi cu privire la dispariţia de la domiciliu a minorului Neagoe Ștefan Alin, în vârstă de 11 ani, domiciliat în comuna Punghina, sat Recea, județul Mehedinți.

 Minorul, la data de 19.06.2014, a plecat pe jos din satul Viașu, comuna Pătulele, județul Mehedinți către localitatea Recea, comuna Punghina, fără a mai ajunge până în prezent acasă.

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările pentru găsirea acestuia.

La data dispariție minorul prezenta următoarele semnalmente:

 Înălţime 1,35 m, ten deschis,constituție atletică, față ovală, păr blond cu fir drept tuns scurt, ochi căprui, urechi mici cu lob dezlipit;

La data dispariției era îmbrăcat în tricou de culoare roșie, pantalon lung din stofă culoare albastră, iar în picioare purta sandale.

Minorul a fost dată în urmărire la nivel naţional și în consemn la frontieră.

Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top