miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

POLITISTII AU LUAT CU ASALT MAI MULTE LOCUINTE DIN BREZNITA DE OCOL. AFLA AICI CE AU GASIT!

Comuna mehedinţeană Brezniţa de Ocol a fost împânzită vineri de poliţiştii meheidnţeni care au desfăşurat cinci percheziţii domiciliare, au verificat mai multe societăţi comerciale şi au instituit filter rutiere, vizate fiind mai multe persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat

perchezitii

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale cu prijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinți au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, pe raza comunei Breznița de Ocol, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

“În urma activităților desfășurate au fost identificate și ridicate bunuri ce nu au putut fi justificate, precum un motoscuter ce figura ca fiind sustras de pe teritoriul Italiei încă din anul 2007.”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Meheidnţi.

Totodată, au fost instituite filtre rutiere și controlate mai multe societăți comerciale de pe raza localității.

perchezitii2

La acţiunea care a început vineri dimineaţa la primele ore, au participat peste 20 de poliţişti. Poliţiştii susţin că astfel de activități se vor organiza în perioada următoare cu precădere în zonele cu risc criminogen.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top